نرم افزار وایبر امکان بلاک کردن افراد را ارایه کرده است که با استقبال خوبی روبرو شده، اما حال سوال اصلی اینجا است که چطور باید بفهمیم که یک نفر ما را در وایبر بلاک یا block (مسدود) کرده است.


واقعيت آن است که توسعه دهندگان viber با اضافه کردن امکان بلاک کردن افراد، توانستند باز هم خود را در جايگاه نخست نرم افزارهاي ارتباطي دنيا قرار بدهند و گوي رقابت را از ساير اپليکيشن هاي مشابه بدزدند.

اما يکي از مشکلات اصلي در نسخه هاي viber آن است که کاربران نمي توانند بفهمند که آيا بلاک شده اند يا خير؟

در حال حاضر هيچ راهي وجود ندارد تا بفهميم که در وايبر بلاک شده ايم. چرا که حتي در صورت بلاک شدن، باز هم پيام ها ارسال شده و گزينه deliverd نمايش داده مي شود!
چطور بفهميم در وايبر بلاک شده ايم؟ - چی جوری
شايد تنها راه موجود براي فهميدن اين مسئله، ظاهر نشدن گزينه seen  از سوي طرف مقابل است. چرا که در صورت بلاک شدن شما از سوي طرف مقابل، پيام ها از سوي وي خوانده نمي شود. البته خب ممکن اسن فرد مودر نظر نخواهد پیام های شما را حتی باز کند و شاید هم بلاک شده اید.
البته اين يک راهکار قطعي براي فهميدن اين مسئله نيست اما تنها روشی است که پس از چند روز مي توان مطمئن شد يک فرد ما را مسدود با بلاک کرده است.

جهانگیر جم
منبع : اپليکيشن ايراني

درباره نویسنده

سید حامد موسوی

مهندس برق - مخابرات و در زمینه های طراحی مدارت الکترونیکی ، مخابراتی، برنامه نویسی چند رسانه ای ، طراحی وب ، اندروید ، نریشن و گرافیک فعالیت دارم.

متن نظر