هشدار ! پاک کردن اکانت شما یک عمل غیر قابل بازگشت است ، یعنی اگر مراخل پاک کردن اکانت را تا آخر انجام دهید ، واتس اپ دیگر نمی تواند اطلاعات شما را باز گرداند .

پاک کردن اکانت شما نتیجه های زیر را در بر دارد : 

– پاک کردن اکانت شما از WhatsApp

– حذف شدن نام شما از لیست واتس اپ دوستانتان

– حذف شدن شما از تمام گروه های واتس اپی که در آن بودید

پاک شدن آرشیو چت های شما که در گوشی ذخیره شده بود

– پاک شدن اطلاعات مالی شما در WhatsApp

 

برای پاک کردن حساب واتس اپ خود :

۱. واتس اپ را باز کنید

۲. دکمه منو را زده ، سپس وارد Setting > Account Info > Delete My Account

۳٫ شماره موبایل خود را وارد کنید ( به همان فرمت جهانی ) و سپس Delete My Account را فشار دهید

درباره نویسنده

امیرحسین

هیچ چیز در دنیا ارزش آن را ندارد که انسان ،
ازآنچه دوست دارد دست بکشد !
>>آلبر کامو<<

متن نظر

ch

...با کلیک بر روی تصویر بالا سوال خود را از ما بپرسید