زمانی که کسی را در واتس اپ بلاک می کنید ، از آن پس از او پیغامی برای شما نمی آید .

جزئیات بیشتر درباره اینکه دقیقا چه اتفاقی می افتد : 

— پیام های فرستاده شده از شخص بلاک شده در واتس اپ هرگز به دست شما نمیرسد. # آموزش بلاک کردن در اندروید #

— اطلاعات مربوط به وضعیت برچسب زمانی شما یعنی همان وضعیت های آخرین ورود و آنلاین بودن  “Online” و “…last seen at “ برای مخاطبی که او را بلاک کرده باشید نمایش داده نمی شود برای اطلاعات بیشتر به مطلب برچسب های زمانی در واتس اپ مراجعه کنید.

— هرگونه تغییری که شما در تصویر پروفایلتان بدهید از چشم فرد بلاک شده دور خواهد بود . او دیگر نمی تواند عکس پروفایل شما را ببینید . (البته عکس های جدید)

— شما هم تا زمانی که مخاطب مورد نظرتان در حالت بلاک یا مسدود قرار دارد نمی توانید به او پیامی را بفرستید .

اما توجه داشته باشید که بلاک کردن ( مسدود کردن ) یک نفر در واتس اپ او را از لیست مخاطبان واتس اپ شما حذف نمی کند . زمانی یک مخاطب از لیست مخاطبان واتس اپ شما حذف می شود که او را از دفترچه تلفن گوشی خود پاک کنید .

هم چنین زمانی که کسی را از بلاک خارج می کنید ، پیام هایی که آن مخاطب در زمان بلاک بودن به شما فرستاده است را دریافت نخواهید کرد!!!

اگر شما نگران این موضوع هستید که اگر کسی را بلاک کنید او متوجه می شود یا خیر ، به مطلب چگونه میتوان فهمید که بلاک شده ایم مراجعه کنید.

درباره نویسنده

سید حامد موسوی

مهندس برق - مخابرات و در زمینه های طراحی مدارت الکترونیکی ، مخابراتی، برنامه نویسی چند رسانه ای ، طراحی وب ، اندروید ، نریشن و گرافیک فعالیت دارم.

متن نظر

ch

...با کلیک بر روی تصویر بالا سوال خود را از ما بپرسید