دو مورد هست که نشان می دهد که ممکن است توسط شخص یا اشخاصی بلاک شده باشید البته این موارد تجربی است:

۱- شما نمی توانید از زمان آخرین ورود به واتس اپ و هم چنین وضعیت آنلاین شخص مورد نظر که در صفحه چت با او به شما نشان داده می شود با خبر شوید. برای اطلاعات بیشتر به مقاله برچسب زمانی ( زمان آخرین ورود ) مراجعه کنید.

هر پیامی که به فرد مورد نظر بفرستید ، یک تیک می خورد. این یک تیک به معنای این است که پیام شما فرستاده شده است اما به دست فرد مورد نظر نمی رسد .زیرا زمانی که پیام شما به فرد مورد نظر برسد باید دو تیک بخورد.

۳- شما نمی توانید تغییرات تصویر پروفایل مخاطب مورد نظر را ببینید.

برای اطلاعات بیشتر به مقاله تیک ها در واتساپ مراجعه کنید .

اگر هر دو مورد بالا در یک مخاطب شما صدق می کرد ، به احتمال زیاد او شما را بلاک کرده است . هرچند احتمالات دیگری هم وجود دارد . واتس اپ این قابلیت را عمدا به منظور محافظت از حریم خصوصی افراد به صورت مبهم و نا معلوم قرار داده است . تا اگر شما کسی را بلاک کنید ، او صد در صد مطمئن نباشد که حتما بلاک شده است یا خیر .

اگر مطمئن نیستید که دقیقا با بلاک کردن فردی چه اتفاقی می افتد به این لینک مراجعه کنید.

 

آموزش بلاک کردن در اندروید #

درباره نویسنده

سید حامد موسوی

مهندس برق - مخابرات و در زمینه های طراحی مدارت الکترونیکی ، مخابراتی، برنامه نویسی چند رسانه ای ، طراحی وب ، اندروید ، نریشن و گرافیک فعالیت دارم.

متن نظر

ch

...با کلیک بر روی تصویر بالا سوال خود را از ما بپرسید