برنامه Snapchat در آخرین آپدیت خود قابلیت Snap map را اضافه کرده است که در آن شما می توانید اطلاعات موقعیت مکانی خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

 

اما بسیاری این کار را تجاوز به حریم شخصی می دانند و از این که کسی موقعیت مکانی دقیق آنها را بداند خوششان نمی آید.

Snap Map چیست؟

آیا تا بجال از گوگل مپ استفاده کرده اید؟ Snap Map دقیقا همان است با این تفاوت که شما تنها موقعیت مکانی خود را نمی بینید و می توانید موقعیت مکانی افرادی که آن را به اشتراک گذاشته اند را نیز مشاهده کنید.

از آنجایی که Snapchat به سرویس موقعیت مکانی گوشی شما دسترسی دارد در صورت استفاده از اسپ مپ ،موقعیت مکانی دقیق شما را به تمامی دوستانی که در حال استفاده از این سرویس می باشند نشان می دهد.

چطوری Snap Map را غیرفعال کنیم؟

در بخش قبل توضیح دادیم که این ویژگی اسنپ چت چگونه کار می کند. این ویژگی می تواند غیرفعال شود، تنها خودتان موقعیت مکانی را ببنید و یا تنها دسته ای از افراد آن را مشاهده کنند.

برای غیرفعال کردن اینپ مپ گام های زیر را سپری کنید :

  1. برنامه اسنپ چت را باز کنید.
  2. در صفحه دوربین با استفاده از دو انشگت، حالت بزرگنمایی را انجام دهید(یعنی انگشتان خود را در صفحه از هم دور کنید). این کار باعث می شود تا نقشه باز شود.
  3. در اسنپ مپ، بر روی علامت چرخدنده واقع در گوشه ی سمت راست و بالا ضربه بزنید.
  4. در بخش Settings گزینه Ghost Mode را فعال کنید.

انجام دادن کارهای بالا به این معنی می باشد که دوستان شما دیگر قادر به مشاهده موقعیت مکانی شما نیستند اما اگر سرویس یکی از دوستانتان فعال باشد قادر به مشاهده موقعیت مکانی آن خواهید بود.

 

درباره نویسنده

امیرحسین

برای آنچه که اعتقاد دارید،
ایستادگی کنید،حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد
>>آلبر کامو<<

متن نظر